Termeni și Condiții

Termeni și Condiții


Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.


COMPUTEC

este S.C. COMPUTEC  S.R.L., societate comerciala cu sediul în Oradea, str. D.Cantemir nr.4, județul Bihor , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/1317/1996, CUI/CIF nr. RO 8949346, denumita in continuare COMPUTEC.

Informatii
Site-ul oferă utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la serviciile oferite de COMPUTEC, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. Pentru a accesa acest site nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal. COMPUTEC oferă servicii de tip B2B, strict persoanelor juridice.
În măsura în care societatea doriți să beneficiați de serviciile oferite de COMPUTEC, vă putem solicita  informații de identificare pentru a putea întocmi contractul dintre părți precum și a putea emite facturile fiscale care reprezintă serviciile contractate.


Comenzi
Nu exista comanda minima impusa. Preturile afisate pe site sunt in Euro sau RON.  TVA -ul de 19% se adauga separat la pretul final si este afisat in mod distinct.
Contractul de prestari servicii dintre părti va fi trimisă după prima comandă initiată de beneficiar.  Factura fiscală se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite online. 


Drepturi de autor
COMPUTEC deține drepturile legale privind conținutul site-ului incluzând informațiile despre serviciile oferite și orice alte date și aplicații prezentate pe site. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare.


Securitate
Strict interzis folosirea cu rea credință sau abuzarea voluntară sau involuntară a serviciilor oferite de COMPUTEC, cum ar fi folosirea de programe neactualizate și nesigure prin care se pot trimite abuziv de către terți mesaje de tip SPAM, PHISING, MALWARE sau propagarea in rețea a scripturilor periculoase.  Strict interzis găzduirea de conținut  sau materiale ilegale de orice fel. COMPUTEC va bloca accesarea serviciilor afectate până la identificarea și inlăturarea oricărei vulnerabilități care au afectat buna funcționare a serviciilor in cauză.